Week 5 – Levenslessen

De Landrover rijdt weer als een zonnetje en dus hebben we deze week weer een aantal km’s gemaakt. We zijn langzaam begonnen aan onze weg terug naar Kaapstad waar we dit weekend willen zijn om de verjaardag van Ids met onze vrienden te vieren.

Nu we ruim een maand onderweg zijn begint het besef een beetje te komen dat dit ons leven voorlopig is. De vrijheid van iedere dag bedenken wat je wilt en waar je zin in hebt, voelt goed, heel goed. De uitdaging is dat we alle vijf niet altijd dezelfde zin hebben 🙂 De confrontaties die we hier met elkaar hebben kun je niet uit de weg gaan. En dus moeten ze direct opgelost worden. Dat vergt wat incasseringsvermogen en man oh man wat word je op jezelf teruggeworpen. We struikelen over de levenslessen hier 🤓

Na 3 dagen drukke stad, musea en hangen in het hotel waren we blij met de zee. Twee dagen stoeien met de golven, surfen en bodyboarden was fantastisch. We stonden op een plekje direct aan het strand. Na Umzumbe (zo heet dit paradijs) hebben we een dag kilometers gevreten om ‘s avonds veel te laat in East London aan te komen. In onze vooropgestelde regels hadden we gezegd nooit later dan 16.00 uur op een plek aan te komen. Het bleek nu dat deze regel niet voor niks is. Het hostel dat we uitgezocht hadden, had geen bewaakte parkeerplek en ons huis op wielen op de boulevard achterlaten, voelde verre van goed. Toen in de kamer waar we sliepen ook nog twee dronken stinkende mannen lagen, maakten we dat we wegkwamen. En dus eindigden we in een veel te sjiek en duur hotel. Op dat moment hadden we echter alles betaald, als we maar konden slapen! Een goede les dus. De volgende ochtend meteen een camping opgezocht en daar gaan we heen. Natures Rest heet de camping en dat klopt. We staan aan een lagoon met duizenden vogels. We genieten en houden het nog wel even uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s